Revisies en beheer BIM modellen nu supereenvoudig.

 -  Beschikbaar in: Nederlands Nederlands

Ons professioneel document management systeem gecombineerd met de project management tool maakt het tekeningenbeheer kinderspel. Lees hoe het werkt

Tekeningen verouderen. Dat betekent dat ze met enige regelemaat herzien moeten worden. Maar hoe geef je aan dat een verbouwing heeft plaatsgevonden en een muurtje verplaatst is? Pakken we er dan een plattegrond bij en gaan we met stift wandjes arceren? In onze 3D viewer is dat veel eenvoudiger. Selecteer de muur die verplaatst wordt, geef aan in welke richting en hoever. Deze informatie geldt dan direct als input voor de project management tool: een te kiezen modelleur kan er dan direct mee aan de slag. 

En, als de nieuwe tekening terugkomt, plaatsen wij die geheel geautomatiseerd bij het juiste complex in de juiste map ! 

Dit hele proces is dus volledig digitaal. U selecteert de elementen die het betreft, geeft aan wat er veranderd is en het eindresultaat komt volledig geautomatiseerd bij u binnen. Uiteraard kunt u ook tussentijds met de modelleur communiceren En andersom uiteraard. 

Dankzij ons geavanceerd document management systeem is het bovendien vrijwel onmogelijk om informatie kwijt te raken. Het versie beheersysteem zorgt ervoor dat zelfs als files onder dezelfde naam bewaard worden, er simpelweg een nieuwe versie van het document ontstaat. De oude blijft altijd beschikbaar.  

IRP baseert al zijn webdevelopment op de ISO 19650-standaard voor de ontwikkeling en volledige levenscyclus van gebouwen. Voorheen bekend als de BSI 1192-X. Deze standaard is inmiddels bijna volledig in BIMkeeper geïmplementeerd.


<
>