Sterke BPD film woningconfigurator

 -  Beschikbaar in: Nederlands Nederlands

BPD heeft een prachtige instructiefilm gemaakt over een groot aantal functies van de Woonconfigurator.

Voor het  Nijmeegse nieuwbouwproject Waalfront, dat ontwikkeld wordt door BPD en deels door Talis en Portaal, hebben we een groot deel van de woningen in 3D gemodelleerd. Voor het Dijkkwartier zijn dat bijvoorbeeld de woningen die gelegen zijn aan de Havenkade.

Om de werking en functies van de Woonconfigurator uit te leggen, is door BPD een film gemaakt die de werking van alle filters toont (prijs, oppervlakte en dergelijke). Maar ook andere handige functies die een gebruiker bijvoorbeeld direct bij de ingang van een gebouw brengen, of bij de parkeergarage.

Naast tal van mogelijkheden om het hele complex te bekijken, is het ook mogelijk een specifieke woning in 3D te bekijken. Voor een gebruiker is het dan ook eenvoudig om te ontdekken welke berging of parkeerplaats(en) horen bij dit appartement. 

Op de site nieuwbouw-waalfront.nl/dijkkwartier wordt het project als volgt omschreven : "Hier komen appartementen in diverse vormen en maten van huur (ontwikkeld door Talis en Portaal) tot middeldure huur en koop (ontwikkeld door BPD) voor een mooie mix aan doelgroepen."

IRP baseert al zijn webdevelopment op de ISO 19650-standaard voor de ontwikkeling en volledige levenscyclus van gebouwen. Voorheen bekend als de BSI 1192-X. Deze standaard is inmiddels bijna volledig in BIMkeeper geïmplementeerd.


<
>