Happy 2021: met Design options challenge

 -  Beschikbaar in: Nederlands Nederlands

Plaats schaalbare en aanpasbare meubels, planten en andere objecten in het BIM model van deze woning. Prachtige primeur van ons development team. Doe mee met de design competitie

Natuurlijk willen we nu vooral de beste wensen aan u overbrengen. Maar tegelijkertijd is de door ons ontwikkelde techniek om schaalbare en aanpasbare objecten te kunnen plaatsen in een BIM model waarschijnlijk een wereldprimeur. Althans, we hebben nog nergens gezien dat anderen dit  met uitsluitend het gebruik van een web browser mogelijk hebben gemaakt. 

De functionaliteiten om bijvoorbeeld de grootte en kleuren van een object direct aan te kunnen passen zijn op zijn minst revolutionair te noemen. Kijk onder "Best Designs" eens naar Marcin's dream house ! 

Nu gebruiken we het in een Design competitie, maar u kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat deze technologie ook te gebruiken is om een kantoor-inrichting, of die van een winkel of school vast te leggen. Want een gemaakte indeling is eenvoudig te bewaren, te veranderen en opnieuw te bewaren. Nu nog ons professionele versiebeheersysteem koppelen, zodat altijd te achterhalen is wie welke wijzigingen heeft doorgevoerd. 

De zoveelste mooie functie in onze toch al (zeer) uitgebreide catalogus. Zie daarvoor Bimkeeper.com en demo.bimkeeper.com. We zijn heel benieuwd wat u ervan vindt.  

irp.nl/2021

Uitleg over de werking vindt u in deze manual

IRP baseert al zijn webdevelopment op de ISO 19650-standaard voor de ontwikkeling en volledige levenscyclus van gebouwen. Voorheen bekend als de BSI 1192-X. Deze standaard is inmiddels bijna volledig in BIMkeeper geïmplementeerd.


<
>