Nominatie BIM Legal Computable Awards (partnerproject)

 -  Beschikbaar in: Nederlands

BIMlegal maakt complexe juridische informatie laagdrempelig toegankelijk door gebruik van een 3D BIM-model. Mooie samenwerking tussen BPD, notariskantoren Hermans en Schuttevaer en Westport Notarissen. En IRP (Bimkeeper). Zie hier de nominatie. EN Stem NU

Een intensieve samenwerking tussen alle partijen heeft geleid tot een verrassend en mooi resultaat. Normaalgesproken moeten (potentiële) kopers veel documentatie doornemen om te ontdekken welke informatie van toepassing is op het bouwnummer waar zij in geïnteresseerd zijn. De 3D presentatie maakt het niet alleen inzichtelijker, maar zorgt er ook voor dat bij de voorkeurswoning alleen die juridische informatie wordt getoond die van toepassing is. 

IRP is uiteraard trots op dit prachtige resultaat en zeker ook op de erkening die we nu krijgen door deze nominatie. 

Het eerste project dat op deze manier is uitgevoerd, is het nieuwbouwproject van BPD property development, Hoef en Haag, Het Lint fase 3. Inmiddels is ook Het Lint fase 4 gepubliceerd en voorzien van juridische informatie in het 3D model.  

Er is een goede uitleg-video gemaakt door BPD voor fase4. Alle aspecten van de visualisaties in BIMkeeper worden aangeboden voor woningzoekenden komen daar aan bod.  

Een prachtig innovatief project dat smaakt naar meer, met dank aan Westport notarissen, Hermans en Schuttevaer Notarissen en BPD gebiedsontwikkeling. 

Open de woningconfigurator om zelf te ontdekken hoe het werkt. Detailinformatie van een woning wordt zichtbaar als een woning geselecteerd is en het 3D model van die woning geopend wordt.

De BPD-site Hoef en Haag met verkoopinformatie. Op deze site staat ook de video met uitleg voor het Lint Fase 4, die via voorgaande link ook direct kan worden geopend. 


<
>